Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Мъж от Шумен получи 26 фиша наведнъж, шофьор без книжка пък трябва да плати 7 бона (видео)
Мъж от Шумен получи 26 фиша наведнъж, шофьор без книжка пък трябва да плати 7 бона (видео)
Нередности Вземи EMBED
Loading the video...
10-27-17
добавено
2428
прегледа

Само за един ден мъж от Шумен е получил 26 електронни фиша за превишена скорост. Мъжът бил поканен в сектор „Пътна полиция“ към ОД на МВР-Шумен след като при извършена проверка станало ясно, че има невръчени електронни фишове.

 

 

На място му били връчени 26 фиша. Почти всички били за превишена  скоростта, а наложените глоби за установените нарушения са в размер на 3690 лева. До момента не са платени. Освен наложените глоби с фиш водачът има и съставени актове за различни нарушения.
 

47-годишен жител на село Царев брод е един от големите нарушители на Закона за движение по пътищата в Шуменско. Мъжът е правоспособен от 2003 година. За 11 години контролните органи са му съставили 41 акта за различни нарушения. Наказателните му постановления са на стойност 10 589 лева. Най-често е бил установяван да шофира с превишена скорост и след като му е отнето свидетелството за управление на моторно превозно средство.
 

Установяван е да шофира след употреба на алкохол и в срок на лишаване. Нито една от наложените санкции не е платена. През 2014 година има съставени две глоби с фиш на стойност 30 лева, те също не са платени.


7720  лева са задълженията на 28-годишен мъж от село Друмево. Той никога през живота си не е притежавал свидетелство за управление на моторно превозно средство , но това не му попречило да шофира. 28 акта са му съставени за времето от 2007 до 2017 година. Водачът е установяван в рамките на един ден на две различни места – В Шумен и село Друмево да управлява след употреба на алкохол, без свидетелство за управление на моторно превозно средство, и с нерегистриран по надлежния ред автомобил.
 

41-годишен мъж от село Габрица нарушил ограниченията на скоростта и бил засечен от камери на Пътна полиция пет пъти през месец юни и юли. Издадени са му електронни фишове за нарушенията. Мъжът е глобяван с фиш общо 13 пъти, като глобите му са на стойност 2420 лева, платени от тях са  150 лева. Съставени са му актове за установени административни нарушения в размер на 5100 лева. П.М. е платил 1880 лева от влезлите в сила наказателни постановления.