Следва: Ново огнище н...

Мъж по бельо се покатери на цистерна с вино в движение, за да си пийне (видео и снимки)

11 Май 2020
0 1545

Арестуваха мъж, след като пил вино от цистерна, движеща се по магистрала в Калифорния, САЩ, пише Unilad.

Видео от регистратор показва как 39-годишният Габриел Морено се покатрил на цистерна, превозваща червено вино, докато се движела по магистрала 99 в град Модесто, Калифорния.

Шофьор спря камиона си под мост на магистрала, за да спаси момиче, тръгнало да скача (снимки)

Мъжът, който бил само по долни гащи, се спуснал под каросерията на камиона, отворил клапан и взел да пие направо от цистерната. От компанията „Чироки фраит лайнс” оценяват, че са изгубили приблизително 3700 литра от омайната течност, повече от които са се изляли по пътя, а не в устата на Морено.

Предполага се, че шофьорът е усетил техническа неизправност по камиона и е намалил скоростта, в което време Морено изскочил на пътя само по по бельо и се втурнал към камиона от страната на пасажерското място, където останал невидим за камерата. Шофьорът продължил пътя си, без да съзнава какво предстои по-нататък.

Втора камера на камиона записала момента, в който мъжът се хванал за дръжките на цистерната и ловко се пъхнал от долната ѝ страна в опасната зона между редиците колела на тежкотоварния автомобил, докато той се предвижвал по скоростната магистрала.

След изключително опасния си набег, Морено бил арестуван от служители на Магистралната полиция на Калуифорния в град Модесто, но перипетиите му със закона не свършили дотук.

On Wednesday, May 6th, 2020, a sergeant with the Stanislaus County Sheriff's Department took notice of a large crowd…

Публикувахте от Stanislaus County Sheriff's Office в Сряда, 6 май 2020 г.

Вино вместо вода потече от чешми в италианско село (видео и снимки)

Според публикация във Facebook-страницата на шерифа на окръг Станислаус, същият е бил задържан само дни след освобождаването си при опит за кражба на служебен камион на компания за озеленяване.

Източник: Unilad

Видео: CBS Sacramento

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции