<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=57382" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Mайка удря бе...

Мъж предложи на приятелката си, докато двамата са в кал до коленете (видео и снимки)

09 Март 2020
0 677

Мъж предложи на приятелката си, докато тя бе затънала до колене в кал с думите: „ще загазиш ли и с мен за остатъка от дните си?”, пише UniLad.

Докато сред любимите занимания на двамата са риболовът, къмпингуването на открито и плуването с лодка, първата им среща изобщо се случила, докато карали АТВ в курорт недалеч от Андалусия, Алабама.


Снимка:SWNS

След като двамата излизали в продължение на две години, Аштън най-после се престрашил да падне на колене и да зададе своя специален въпрос към избраницата си, възползвайки се от възможността да го направи на същото място от първата им среща.

„Това място е много специално за нас двамата”, споделя той, „защото когато преди две години предложих на Британи да излезе с мен, тя отвърна: „само ако ме заведеш на Boggs & Boulders”. Изкарвали сме си страхотно всеки път там, защото съчетаваме любими за нас занимания с това да се поизкаляме малко.”

Снимка: SWNS

Според сведенията Британи, служителката във фармацевтична лаборатория, нямала никаква предварителна представа за намеренията на Аштън.

„Този ден наоколо си беше наистина мокро и кално”, разказва тя. „Той ме заведе на онова място, където и преди бяхме затъвали с бъгитата. Стори ми се странно и затова го попитах: „какво правиш, ще затънем?” Тогава и четирите колела на неговото АТВ блокираха и той скочи в калта, а после извика и мен, за да бутаме.

Снимка: SWNS

Толкова беше лепкаво, че буквално не можех да си отместя краката, а той просто се пльосна на колене и ме попита: „след като си така закъсала в калта, ще закъсаш ли и с мен за остатъка от дните си? Ще се омъжиш ли за мен?” Аз казах „Да” и двамата останахме там да се смеем на ситуацията.

Пилот от американските ВВС предложи брак с годежен пръстен, пратен в орбита (видео и снимки)

Трябваше двама души от приятелите ни да ме измъкват оттам и понеже се страхувах да не изгубим пръстена в калта, Аштън го прибра в джоба си, докато излезем.”

Годежният пръстен бил семейна реликва от фамилията на Аштън, който той предварително преработил, за да пасне на ръката на избраницата му.

Снимка: SWNS

Годежът на двойката станал през октомври 2015 година, а сватбата се състояла през юни 2016, но този път без кално приключение.

Сега, когато Аштън и Британи се готвят да отпразнуват четвъртата си съвместна годишнина, пред тях стоят плановете да си отгледат и детенце. 

Руски войник предложи на приятелката си сред сърце от 16 танка (видео)

Източник: UniLad.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции