<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=62931" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ученици в Кит...

Мъж, преобразен като “Смъртта с косата”, следи за спазване на социална дистанция по плажове (видео и снимки)

29 Април 2020
0 2526

Мъж, преобразен като “Смъртта с косата” се разходи из плажовете на Флорида, отправяйки смразяващо предпреждение към хората, които не спазват мерките за социално дистанциране заради коронавируса, пише MyModernMet.

Много хора признават, че ни предстои дълъг път, за да забавим и контролираме разпространението на COVID-19. Нашият ангажимент за социално дистанциране спаси човешки животи и тъй като ограниченията неизбежно ще започнат да се облекчават, знаем, че не всичко може да се върне към това, което беше преди коронавируса.

Плажовете, например, ще бъдат различни. Някога населени с туристи, които се излежаваха по цял ден, сега тези обществени зони са посещавани от единици спортуващи на безопасно разстояние един от друг. Не всички обаче следват насоките за социално дистанциране, препоръчани от местните власти. За тях е дошъл със смразяващото си предупреждение “Мрачният жътвар”.

От 1 май адвокатът Даниел Улфелдер планира да се преобрази в “Смъртта с косата” и да посети плажовете на Флорида, за да предупреди хората за опасностите от неспазването на социално дистанциране – нещо, което той нарича „Флорида Грим Риър Ривър“. Той иска да напомни на хората, че оставането у дома е жизненоважно за предотвратяване на разпространението на новия коронавирус и въпреки това, което правителството може да каже или направи, социалното дистанциране трябва да се практикува, докато не стане достатъчно безопасно да възобновим отчасти нормалния си живот.

Ученици в САЩ пренебрегнаха мерките срещу коронавируса, за да отпразнуват ваканцията на плажа (снимки)

Улфелдер не е единственият, който влиза в ролята на “Жътваря” с тази цел. Нова Зеландия има “плувния жетвар”, който застава на обществени плажове с коса в ръце и черно наметало, за да предупреждава хората да не бъдат неблагоразумни като влизат във водата на групи.

Източник: MyModernMet

Снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции