<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=57640" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бойко Борисо...

Мъж пусна шокиращи кадри от болницата в Дупница, показващи мизерни условия (видео и снимки)

11 Март 2020
1 12657

Потребител сподели кадри във facebook групата “Забелязано в Дупница”, за които твърди, че са заснети в Многопрофилната болница “Св. Иван Рилски” в Дупница. Кадрите показват мизерията в болнична стая, тоалетна и баня, за които авторът твърди, че са част от отделението за прием на пациенти със съмнения за коронавирус.

“Това е отделението в което ще се лекуват пациенти с CORONAVIRUS в Дупница”, пише той под публикацията си.

Няколкостотин коментара последваха шокиращата публикация, като имаше и такива, които оспориха тезата, че заснетото отделение действително се намира в дупнишката болница. Някои от потребителите твърдят, че кадрите са от белодробното отделение на транспортна болница, но други настояват, че това не е от голямо значение. За да потвърди мястото, авторът на публикацията е добавил и снимки на сградата отвън, както и на залепена в коридора наредба за вътрешния ред, където се споменава името на болницата “Св. Иван Рилски”.

“Жалко е! Жалко за града ни, жалко за всички, на които им се налага да бъдат в това отделение!!! Жалко за професионалисите, макар неколцина, останали вече там!!!”, пише под публикацията потребител с име Катя Димитрова.

Мъж се оплака, че със симптоми на натравяне е поставен под карантина за коронавирус в Бяла Слатина (видео)

Източник: Facebook/Забелязано в Дупница

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции