Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Мъж регистрира бирата си като "лек срещу тревожност и емоционално разстройство"
Мъж регистрира бирата си като "лек срещу тревожност и емоционално разстройство"
По света
01-25-20
добавено
1446
прегледа

Мъж от Ню Йорк регистрира бирата си като "лек срещу тревожност и емоционално разстройство" и получи разрешение да пие пиво навскъде. 47-годишният Флойд Хейсот Бруклин получил официално разрешение и регистрационен номер за любимата си алкохлна напитка, която му дава право да пие дори в обществения транспорт, пише Daily Mail

 

 

КОГАТО СЕ ОПИТАШ ДА ПИЕШ БИРА ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА (ВИДЕО)

 

 

"Пътувам от щата до Бруклин много, а в автобуса казват, че е  престъпление да пушиш или да пиеш алкохол, освен ако нямаш предварително писмено разрешение. Винаги съм се чудил откъде получаваш това разрешение", коментира мъжът. Той е категоричен, че не е алкохолик. 

 

 

БЪЛГАРИТЕ СА НА 10-ТО МЯСТО В ЕС ПО КОНСУМАЦИЯ НА БИРА

 

 

 

 

Хейс отбеляза, че бирата наистина може да помогне на всеки, който има някакви емоционални проблеми. 

 

 

 

 

 

През последните години хората регистрират различни странни неща и най-вече животни като "неща за емоционална подкрепа" - прасета, зайци, змии, фазани и пуйки. Вместо да регистрира домашното си куче например, Хейс решава, че неговият най-добър и верен приятел е бирата. 
 

 

Източник: Daily Mail