<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=88646" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прокуратурат...

Мъж рисува пениси върху дупки на пътя, за да бъдат ремонтирани (снимки)

07 Май 2021
0 2145

Мъж от Нова Зеландия от три години рисува пениси по пътищата в страната. Идеята му е да акцентира върху дупките и да накара властите да ги ремонтират, пише 9gag.

Кампанията на Джеф Ъпсън за пътна безопасност е започнала още през 2018 г., когато гражданинът бил сериозно разочарован от времето, необходимо за запълването на дупките в близост до дома му в Уайтоки.

Той споделя, че се е оплаквал на Auckland Transport за състоянието на пътя в града си 20 пъти и през цялото време е бил игнориран.

Джеф изчислява, че оттогава е направил „много над“ 100 рисунки. Той казва също така, че харчи около 400 долара за спрей всяка година, но никога досега не е имал проблеми със закона.

Сега обаче новозеландецът може да получи съдебна присъда за начинанието си. Той е получил съобщение за това от полицията в Окланд, който е и най-големият град в страната.

Това се случва, след като местен жител е подал жалба за най-новите „произведения на изкуството“ на Old North Road, подтиквайки полицията да предприеме действия. Властите обвиняват Ъпсън и за разходите за премахване на спрей боята от пътните настилки. Оттам посочват, че мъжът е изложил себе си на риск, рисувайки на пътя, а освен това е подложил другите шофьори на риск от фатално разсейване.

Междувременно говорител на местните власти заяви, че дупките по пътя вече са планирани за ремонт.

Източник: 9gag

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции