Следва: 18 индийски сл...

Мъж се размина на косъм от смъртта, след като ударено от мълния дърво падна върху колата му (снимки)

17 Май 2021
0 396

Мъж от Монтгомъри, щата Алабама, спокойно може да се нарече един от най-големите късметлии в света, след като се размина на косъм от смъртта при падането на повалено от мълния дърво върху колата му, пише LadBible.

37-годишният Хенри Черъми бил застигнат от буря в автомобила си. След като видял силна мълния да проблясва в небето, мъжът се подал от шибедаха на покрива и в този момент дървото се стоварило върху нея, като двете му разклонения смазали купето от двете му страни, оставяйки го невредим.

„Виждам как мълния се извива над небето и удря дърво. Следващото нещо, което разбирам е, че половината от тялото ми е извън покрива, а горната част на колата сплескана от гигантски клон, който е разполовен точно там, където се намира лицето ми”, разказва Черъми пред Montgomery Adviser.

“Когато видях искри от електричество наоколо и всичко светна, започнах да викам за помощ. Не исках да умра”, добавя Черъми.

За негово щастие група озеленители, които работели наблизо, забелязали невероятната сцена и се притекли на помощ на Черъми. Te и сигнализирали на 911.

След пристигането си на мястото, пожарникарите дали на Черъми шлем, бризент и предпазни очила, докато нарязвали дървото и неговата “Хонда”, за да могат да го измъкнат от капана.

Удивителното в случая е, че въпреки зловещият удар, Черъми дори не се нуждаел от медицинска помощ. Той успял да се размине само с драскотини и порязвания.

Ураганът “Хана” връхлетя Тексас, втори ден бушуват наводнения в щата (видео и снимки)

Това не е първият случай, когато късметлията избягва смъртта. През 2005 година, когато ураганът “Катерина” удари Луизиана, Черъми напуснал Ню Орлиънс часове преди бедствието, което отне живота на стотици жители на града.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции