Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Мъж се снима сам, докато едвам се спасява от застигаща го лавина (видео и снимки)
Мъж се снима сам, докато едвам се спасява от застигаща го лавина (видео и снимки)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
12-10-19
добавено
11563
прегледа

Брайън Хауърд от град Калгари, провинция  Алберта, Канада, е успял да заснеме впечатляващия момент, в който успява да изпревари застигаща го лавина, пише Unilad.

 

 

 

 

МОМЧЕ ИЗПРЕВАРВА ЛАВИНА (ВИДЕО)

 

 

Това се случило по време на обиколката му в планината край живописното езеро Луис в петък, 6 декември.

 

 

Около 17 часа обаче от уж спокойните атмосферни условия и тишината наоколо, се появила сериозна опасност. Тонове сняг под формата на лавина се спуснали надолу по пътеката, където се намирал мъжът.

 

 

 

 

Хауърд заснел видеото с мобилния си телефон като бягал колкото може по-бързо и насочвал камерата към застигащия го отгоре сняг.

 

 

Канадецът не може да повярва на случващото се и единственото, което повтаря по време на клипа е: „Леле, това е откачено! Еха! Еха! Лавина насред езерото Луис!”

 

 

 

 

 Във Фейсбук, видеото вече е гледано над 10 000 пъти.

 

 

Хауърд, обаче не е бил сам в планината. С него били жена му и двете му деца, които за щастие се намирали по-напред по пътеката.

 

 

И въпреки че никога досега не е изпитвал нещо подобно, Хауърд споделя, че ще бъде доста по-предпазлив в бъдеще. „Сега осъзнавам колко бързо и неочаквано бързо може да те сполети всичко”, заключва той.

 

 

 

Източник: Unilad

Видео: YouTube