Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Мъж се събуди след пет години в кома, заради всеотдайните грижи на жена си (видео и снимки)
Мъж се събуди след пет години в кома, заради всеотдайните грижи на жена си (видео и снимки)
Вземи EMBED
Loading the video...
08-23-19
добавено
45238
прегледа

Мъж по чудо се събуди след пет години в кома, заради неуморните и всеотдайни грижи на съпругата си. 

 

 

 

 

Ли Джихуа от Сиангян в провинция Хубей, Китай, получил сериозни мозъчни наранявания след падане от мотоциклет през 2013 година. Съпругата му Джан Гуйхуан прекарала почти 2000 дни неотлично до него в постоянни грижи, пише LADbible.  

 

 

 

 

През този период заради стреса и умората Джан отслабнала с 10 кг, но била готова на всичко, за да помогне на своя съпруг.

 

 

 

Първоначално лекарите казали, че мъжът на Джан ще прекара остатъка от дните си във вегетативно състояние.  57-годишната жена обаче отказала да приеме лошата прогноза и избрала да прекара всеки един ден в грижи за съпруга си. Тя не просто го хранела и раздвижвала, а му четяла книги и му пеела любимите песни.

 

 

Според невролога д-р Ван Цингън „тези неща са много полезни за стимулиране на нервната система".

 

 

 

 

Днес Ли не е в състояние да говори ясно, но лекарите смятат, че е постигнал голям напредък и състоянието му се подобрява. Първите думи на мъжа, който по чудо излязал от комата, били „Скъпа, обичам те“.

 

 

След всичките тези години жената Джан казва, че ще продължи да бъде напълно отдадена на съпруга си до края на живота си. Тя споделя: "Никога не съм мислила да се откажа. Докато е жив, ще продължа да се грижа за него."

 

 

Източник: LADbible