<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=57512" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Втренчено в т...

Мъж си свали панталоните на летище, след като зарядното му се запали в джоба (видео)

10 Март 2020
0 2450

Мъж си свали панталоните на летището “OR Tambo” в Южна Африка, след като електронното му зарядно устройство се запали в джоба, пише The Independent.

Мъж си свали панталоните на летище, след като зарядното му се запали в джоба (видео)

29-годишният Луандо Машиамале чакал на опашката своята приятелка да си купи самолетен билет, когато зарядното в джоба му избухнало в пламъци. Инцидентът е заснет от охранителните камери на международното летище.

Смартфон се самозапали в джоба на мъж от Индия (видео)


На кадрите се вижда как мъжът започва да подскача паникьосан, докато от джоба му излизат искри. Без да се замисля, той сваля панталоните си пред всички, чакащи на опашката.


“Усещях силна топлина в джоба ми, но реших, че е нормално, защото понякога телефонът ми се загрява, когато го използвам. Никога не съм предполагал, че може да избухне. Бях толкова шокиран, не знаех какво да правя”, спомня си Луандо Машиамале. Младият мъж каза още, че няма наранявания и изгарания по тялото, но панталоните му са изгорели. “Трябваше да отида до най-близкия магазин и да си купя нови”, каза още мъжът.

Миналия месец при друг инцидент самолет трябваше да кацне аварийно, след като електронно устройство на пътник се запали по средата на полет.

Полетът, летящ до Бахамските острови, трябваше аварийно да кацне на летище във Флорида.

Източник: The Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции