Следва: Миньорът, нам...

Мъж, спечелил британския “Стани богат”, бе залят от съобщения от забравени приятели

06 Октомври 2020
0 6404

Участник, предодолял и последния въпрос в британското издание на световното телевизионно шоу “Стани богат” (“Who wants to be a millionaire”), бе залят от съобщения от забравени стари приятели, в които те му искат различни суми от спечеленото богатство, пише LadBible.

Учителят от Телфорд, Англия, Доналд Фиър, спечели джакпота в популярното телевизионно шоу, но скоро след това се оплака от недостатъците на това “да ти падне 6-цифрена сума от небето”.

“Получих странно умолително писмо от Франция, в което ми искаха 20 000 евро”, споделил той. “И това е само едно от многото DMS-съобщения, които получих оттогава. Определено тази печалба си има и недостатъци.”

За съжаление на многобройните просители обаче, Доналд има прецизен план какво да прави със сумата.

Наред с възможността да излезе във ваканция много преди края на учебната година, той възнамерява да си купи кемпер и да се отправи на пътешествие до островите Външни Хибриди (западни острови в територията на Шотландия – бел. ред.). Планът му обаче ще се осъществи само ако той се убеди, че близките му са добре осигурени, след като някои от тях силно пострадали от пандемията от коронавируса.

Печалбата на Доналд идва скоро след печелившото участие на брат му в същото шоу, в което измъкнал 500 000 паунда (около 549 000 евро). За нещастие той не успял тогава да отговори на въпроса за 1-милионния джакпот в играта.

Мъж получи в сметката си $8.2 млн. вместо очакваната социална помощ от $1700 (видео и снимки)

Доналд пък успял да профучи през всичките въпроси в участието си за шеметните 20 минути. Без каквото и да било мотаене.

Източник: LadBible

Снимки: ITV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции