<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40573" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Mercedes-Benz офици...

Мъж срещна свой пълен двойник по време на сватба (видео и снимки)

10 Септември 2019
3 6579

Мъж случайно срещна свой двойник по време на сватбено тържество. Неочакваната среща и забавната реакция на мъжа са уловени във видео, заснето от негов приятел, пише "Daily Mail".

 

 

29-годишният Азли Йозоф бил поканен на сватбата на своя приятел от детството в щата Селангор, Малайзия. По време на общата снимка приятелят на Азли забелязал, че има друг гост, който досущ прилича на него. Двойникът дори носел същата тениска, дънки и очила.  

 

 

 

""

 

 

Удивителната прилика между двамата непознати мъже бе уловена и от камерата. Кадрите, направени от приятеля на Азли, Амир Зулфадли Зюлкифли, на 30 години, показват момента, в който двамата мъже се поглеждат един друг и прихват в смях.

 

 

""

 

 

„Това беше първият път, когато се срещнаха и беше наистина смешно. Беше невероятно съвпадение, че Али и неговият двойник бяха облечени с червени тениски. Приличат на близнаци, но те нямат никаква връзка помежду си", коментира авторът на видеото.

 

 

""

 

 

Той допълни, че иска да уреди среща между двамата, за да ги снима отново заедно и да проверят дали си приличат не само визуално.

 

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции