<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=71608" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Новият дирек...

Мъж създаде пистолет, изстрелващ предпазни маски в лицата на анти-маскъри (видео и снимки)

19 Август 2020
0 4575

Млад мъж разработи оръжие, стрелящо с маски, за да противодейства по-ефективно на ковид-скептиците и особено на онези от тях, които отказват да носят маски срещу разпространението на заразата ,пише DeMilked.

Мъж създаде пистолет, изстрелващ предпазни маски в лицата на анти-маскъри (видео и снимки)

Въпреки, че по света върлува пандемия с пълна сила, все още има много хора, които не вярват, че тя е факт и дори отказват да носят предпазни маски за ограничаване разпространението на Covid-19.

Ютюбърът Алън Пан е решил да поправи тази неправда, като е създал пистолет, който изстрелва маски в лицата на безотговорните по калифорнийския бряг.

“Американските проблеми предполагат американски решения”, е написал Пан под видеото си в Twitter, с което иска да напомни на американците, че Съединените щати остават водеща страна по броя регистрирани случаи на Covid-19, както и на починалите вследствие на заболяването.

Жена изхвърли покупките от количката си, ядосана от изискването да носи маска в супермаркет (видео)

Мъж създаде пистолет, изстрелващ предпазни маски в лицата на анти-маскъри (видео и снимки)

Алън се осланя на една особеност в американското законодателство, а именно т. нар. “втора поправка”, позволяваща на американците да притежават и носят оръжие. Вдъхновен от това, Пан решава, че само оръжие може да подейства на хората, убедени в правото да имат такова и тези от тях, които негодуват срещу предпазните маски.

След като изпробвал оръжието върху себе си, Алън се запътил към Хънтингтън бийч в Калифорния. На място той предложил с добро на случайни минувачи да пробват изобретението му. Въпреки, че повечето били скептични и отминали по пътя си, намерили се и такива, които насочили пистолета срещу манекен.

Напорист мъж опита да нахлуе без маска в супермаркет и се преби сам (видео и снимки)

Резултатите от експеримента не били обнадеждаващи, но Алън не губи от ентусиазма си да подобри изобретението.

Видео: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Adrian Ndre

    09 Октомври 2020

    Джигитаец, яж си прилепите мама ти да е** жълта

Реакции