<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=77199" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж, татуирал...

Мъж, татуирал около 80% от тялото си, похарчи над $500, за да си имплантира чифт бивни (снимки)

04 Ноември 2020
1 4691

Обсебен от татуировките и телесните трансформации мъж плати 517 долара, за да му имплантират бивни в долната челюст на лицето, пише LadBible.

41-годишният парагваец, представящ себе си като Орк, до момента е татуирал около 80% от тялото си, като вече е сложил и този чифт “животински” зъби в устата си.

Мъж си премахна носа и ушите, за да се трансформира в “черен извънземен” (видео и снимки)

Орк е от малък град в Парагвай, намиращ се близо до границата с Бразилия. Той твърди, че е направил първата си татуировка едва 15-годишен, а от 35 е започнал да трансформира тялото си в това, което е днес – импланти, ампутации, боди пиърсинги, разделен език и плътна покривка от мастило, дори в очните ябълки, при това с намерение да продължи още.

И въпреки, че доста хора намират външния му вид за доста странен и дори притеснителен, Орк твърди, че просто иска да бъде себе си, към което, нека си признаем, всеки от нас се стреми.

“Това съм аз, изразявам се чрез моите идеи, вдъхновения и то такива, идващи от сърцето.”

Мъж, татуирал 95% от тялото си, показа снимка от времето преди да започне

Орк твърди, че е горд със стила си и начина си на живот, но признава, че не всеки от изборите, които е направил в живота си, се приемат от семейството и близките му.

“Отгледан съм от родителите си в град Кампо Гранде (централна Бразилия). Майка ми не харесва вида ми. Баща ми по-скоро го понася, а приятелите ми го намират за странен”, споделя той.

Орк планира да продължи да прави татуировки и модификации на тялото си и не му пука особено какво си мисли някой друг за това. И обобщава:

“Животът минава бързо, а смъртта е сигурна. Затова живей, бъди щастлив, пътувай, обичай и прави каквото искаш!”

Източник: LadBible

Снимки: Jam Press

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции