<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=99438" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Модел се опла...

Мъж, татуирал с плътен слой почти цялото си тяло, показа как е изглеждал преди (снимки)

13 Септември 2021
10 2709

Мъж, татуирал с плътен слой мастило цялото си тяло, оставяйки непокрити само части от лицето си, показа в Instagram как е изглеждал преди трансформацията.

Тату-маниакът, познат под името Реми, показа пред 161-хилядната си аудитория в социалната мрежа детайлни снимки на произведенията си.

Най-татуираният германец е на 72 г. и е покрил 98% от тялото си с мастило (снимки)

Наред с татусите, Реми има пиърсинги и флешове, включително над и под устните.

Наскоро Реми пусна диптих с негова снимка от далечната 2005-а година, на която скромният му външен вид е нарушен от едва няколко пиърсинга, но без никаква следа от мастило. На съседната го виждаме да се усмихва загадъчно с пиърсинги, флешове и татуси, покриващи голяма част от главата, включително две над веждите. Излишно е да споменаваме, че последователите му бяха шокирани от трансформацията.

„Когато се татуирате всяка седмица в продължение на много години, достигате до много точки, които бихте могли да помислите за „завършване на вашето пътуване“, каза той на феновете си.

“Ще продължавам да се стремя към все по-интересни решения що се отнася до външния ми вид, независимо дали това притеснява някого или не”, обещава Реми.

Източник: LadBible

Снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции