<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=87005" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съветска вер...

Мъж, татуирал 85% от тялото си, си присади бивни и се оплака, че трудно дъвче храната си (снимки)

08 Април 2021
1 68433

41-годишният баща на момиченце Рико Ледесма от Бразилия, който е татуирал повече от 85% от тялото си, увенча телесната си трансформация в жив орк като от филма “Властелинът на пръстените” с чифт изкуствени бивни, пише DailyMail.

Актьорът и художник татуист има 34 600 последователи в Instagram, където редовно качва снимки, за да ги усведомява за напредъка на уникалния си външен вид.

Рико започнал трансформацията си преди седем години с намерението само “да промени” вида си, но впоследствие се задълбочил в усилията и преди около година решил да се докара като орките от познатия фентъзи блокбастър. Следвайки траекторията на своето художествено вдъхновение, той е разделил езика си, уголемил е ноздрите и си е добавил импланти под скалпа на главата.

“Бивните бяха финалната права в моя орк-проект и дойдоха след дълги и безсънни нощи на изучаване на необходимите хирургически процедури”, споделя бразилеца, който е женен за 25-годишната Кришна Инсомния – също фенка на татуировките, с която имат дъщеря.

Преместиха татуиран учител в детска градина в по-горен клас, външният му вид плашел малките (видео и снимки)

Рико поръчал оркските си зъби при стоматолог, който прегърнал идеята за фентъзи трансформацията му, но признава, че откакто се сдобил с тях, има сериозни затруднения да дъвче храната си.

Мъж, татуирал 85% от тялото си, си присади бивни и се оплака, че трудно дъвче храната си (снимки)

Източник: DailyMail

Снимки: JamPress

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции