Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Мъж шамароса Харви Уейнстейн в ресторант (видео)
Мъж шамароса Харви Уейнстейн в ресторант (видео)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
01-12-18
добавено
9383
прегледа

Името на продуцента Харви Уейнстейн стана синоним на сексуално насилие. Това стана след като десетки холивудски актриси открито обявиха, че са били сексуално тормозени от него години наред.

 

 

Уайнстейн получи доста добър урок в ресторант в Скотсдейл, Аризона, когато мъж два пъти го шамароса през лицето, наричайки го "пълна измет". Шамарите бяха достатъчно леки, за да не му причинят травма, но достатъчно показни, за да наранят егото му.

 

"Ти, тъпанар такъв, злоупотребаш с жени, махни се оттук", крещи мъжът от клипа, докато сочеше към изхода на ресторанта.

 

Според TMZ нападателят в клипа иска да бъде известен само като Стив. Той признал, че е бил пийнал, когато е помолил Уейнстейн за снимка, но в следващия момент го е шамаросал.

 

Скандалният продуцент махна шапката си, докато гледаше към камерата и бавно отстъпващше назад. Той обявил, че не желае да се оплаква в полицията след случилото се.