<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=101021" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена стана ва...

Мюсюлманин разбива носа на лекар заради подробен медицински преглед на жена му (видео)

27 Септември 2021
0 18899

Мюсюлманин нападна лекар и му разби носа в руския град Нижневартовск. Причината е подробен медицински преглед, като инцидентът е заснет на видео.

Родители изхвърлиха новородено момиченце до кофи за боклук, искали момче (видео и снимки)

Мюсюлманин разбива носа на лекар заради подробен медицински преглед на жена му (видео)

В кабинета на доктор Владимир Жерноклеев, който е дерматолог, влиза първо момиче в хиджаб. По думите му, в това няма нищо странно, много мигранти минават през него, за да получат документ, че са здрави, след което да си изкарат необходимите удостоверения за работа.

Мюсюлманката обаче започнала да се възмущава, когато лекарят я помолил да покаже ръцете, краката, корема и гърба си. Жената настояла, че по религиозни причини не може да бъде прегледана от мъж. На това Жерноклеев отговорил, че правилата са еднакви за всички, но ако иска жена да я прегледа, тогава този въпрос трябва да бъде решен от ръководството. Мюсюлманката все пак се съгласила да бъде прегледана от лекаря.

“Половин час по-късно съпругът й нахлу в кабинета с думите: “Обичаш ли да гледаш женските коремчета?”. Не каза нищо друго, но започна да ме бие. В моята практика всичко се е случвало, дори са идвали с нож, но не са го използвали”, споделя дерматологът.

Пострадалият е с черепно-мозъчна травма, сътресение и тежка контузия на носа. Полицията е задържала ревнивия съпруг. Сега се решава въпросът за образуване на административно или наказателно дело.

Странното в случая е, че самата пациентка работи като медицинска сестра в една от градските клиники. Лекарят не разбира как тя не познава нормативните процедури, след като и тя работи в тази сфера.

Нападателят е на 29 г. и е роден в Таджикистан. Заплашват го до 5 години затвор.

Източник: Фишки

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции