Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Нагла кражба на бордюри посред бял ден (ВИДЕО)
Нагла кражба на бордюри посред бял ден (ВИДЕО)
Нередности
Автор: Gospodari.com
Вземи EMBED
Loading the video...
08-11-15
добавено
7073
прегледа

Възмутен гражданин сигнализира Gospodari.com за нагла кражба на бордюри посред бял ден в столичен квартал. Човекът е заснел видео, което праща през нашата платформа Вие ги хващате, ние ги пускаме

 

Ето какво ни пише той:

 

"През изминалия месец юли в кв. Хаджи Димитър, София, Топлофикация извърши ремонтни дейности (подмяна на тръбите). Фирмата изпълнител подготви бордюрни панели, с които да ремонтира засегнатите тротоари. В деня, в който ги стовариха, те изчезнаха. Един господин с голям джип се качи на тротоара, поогледа се с ръце на кръста около блока ми и зачака. И аз зачаках. Стана ми интересно, защо спря там и защо се разхождаше все едно ще купува блока. След около 2 мин. реши, че тези панели са негови и ги натовари в бургаската си кола. От снимките, които направих, се вижда и номерът - А1811КР."

 

Gospodari.com веднага предава видеото на полицията и очаква енергични действия от страна на органите на реда, които да разследват случая и да установят дали има наличие на престъпление. 

 

Не пропускайте още:

 

Уникална държава: Полицаи отказват да си дават зор с кражби

 

Жена издирва трактора си, полицията спи

 

Арести за кражба на гориво след разследване на Господарите