Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Нагли крадци са обрали детски лагер край язовир "Искър", натоварили цялото имущество на камион
Нагли крадци са обрали детски лагер край язовир "Искър", натоварили цялото имущество на камион
gospodari.com
04-15-19
добавено
2266
прегледа

Природозащитникът с холандски произход Патрик Смитьойс написа днес в социалните мрежи, че детският лагер "Шаварите", е нагло ограбен. Публикуваме неговия пост: 

 

 

Патрик Смитьойс главно се занимава с природозащитни каузи. Една от тях е възстановяване на делтата на р. Искър близо до София, върху частен терен, закупен навремето от холандски инвеститори, с идеята да послужи за изграждането на ваканционен комплекс. Патрик се зае със съхраняването и възстановяването на мястото и го превърна в природен резерват и детски лагер.

 

"Шаварите камп" се намира на 50 км. от София, в близост до язовир Искър. Лагерът е подходящ както за деца от 6 до 12 години, така и за техните родители. Предлага различни приключенски програми и творчески ателиета, съобразени с възрастта и интересите на децата. Освен, че e изключително красивa, територията на местността “Шаварите” е естествено обитание на огромно разнообразие от редки растителни и животински видове.

 

Надяваме се, че органите на реда ще направят всичко възможно да заловят наглите обирджии.