Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Нагло паркиране в мол с депутатска ВИП-карта на наш стар познайник (снимки)
Нагло паркиране в мол с депутатска ВИП-карта на наш стар познайник (снимки)
04-18-19
добавено
29959
прегледа

Вчера във фейсбук-групата "Забелязано в София" се появиха снимки на луксозен джип, нахално паркирал  на място, отредено за майки с деца.

 

 

Наглостта не спира дотук, обаче. На предното стъкло на скъпия автомобил се вижда депутатска карта за паркиране и ВИП-карта от евроизбори с отдавна изтекъл срок - още от 2007-ма година. Депутатската карта, която така или иначе дава право за спиране единствено на паркинга на Народното събрание, е на името на наш стар познайник - Иван Георгиев Стаматов. Картата е сложена така, че не се разбира срокът, в който е била валидна, но Иван Стаматов е бивш депутат от 40-тото Народно Събрание от БНС (Български Народен Съюз), между 2005 и 2009 година.

 

 

Само стикерът на Гражданската отговорност все още е в срок, очевидно ВИП-картата и депутатската карта са сложени единствено с цел да респектират. Дали автомобилът е негов или някой използва старите му документи, ние не знаем. Но добре си спомняме как името на същия бивш депутат беше замесено в идентичен скандал през 2016-та година. Тогава на два пъти луксозен Мерцедес беше заснет да паркира нагло на две места в мол, както и на инвалидно място, разчитайки на същия комплект от документи. 

 

ПАРКИРАНЕ НА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ В МОЛА (СНИМКИ)

 

2016 г.

 

2016 г.

 

2016 г.

 

Призоваваме водачът на луксозния джип, който и да е той, да престане да смята, че отдавна изтекли ВИП-карти му дават право да спира на места, предназначени за хора със специални потребности и майки с деца!