<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=77218" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Въвеждат веч...

Нагъл доставчик на храна открадна поръчка, след като засне “доказателство”, че е оставена на адреса (видео)

04 Ноември 2020
0 5780

Потребител в мрежата TikTok сподели видеозапис от охранителна камера, показващ доставчик на храна, който пристига на верандата пред дома, щраква снимка на поръчката за доказателство, че е пристигнала на адреса и след това се пръждосва с пакета, донесен току-що.

Кой не познава чувството да седиш в очакване да пристигне храната ти, а да не говорим за случаите, в които край вас на масата се е наредило цялото ви гладно домочадие.

В седмиците и месеците от пандемията, през които бяха наложени строги ограничения на придвижването в много райони по света и в САЩ, храненето и онлайн поръчките останаха сред малкото удоволствия в многото свободно време.

Компанията DoorDash предлага своеобразна “безконтактна” доставка на храна по домовете в отговор на условията, предизвикани от появата на Covid-19. Услугата се изразява в доставянето на поръчки до входната врата на адреса или оставянето им на верандата, като за доказателство, че е изпълнена, на получателя се изпраща снимков файл.

Катерица отмъква пица направо от кутията, преди собствениците да си я приберат от верандата (видео и снимки)

В случая един от доставчиците на иновативната компания решил да измами ситемата, като си прибере храната, след като пусне снимката. За нещастие бедната жена не разбрала, че сценката ѝ е освидетелствана от охранителна камера на мястото и клиентите могли да видят с очите си целия театър.

Доставчик танцува от щастие при вида на кутия с храна, оставена за него на верандата (видео и снимки)

От момента на публикуването си видеото, придружено с текст: “Нима мислиш, че охранителни камери не съществуват? Надявам се шефът ти да те уволни!”, достигна близо 10 милиона гледания в мрежата TikTok.

Млада майка изпрати по погрешка смущаващо съобщение с интимни подробности на доставчик

От компанията пък заявиха, че:

“Ние нямаме никаква толерантност към такова поведение, работим активно за идентифициране на шофьора и незабавно ще го отстраним от платформата си. Искрено съжаляваме, че този инцидент проваля стремежа ни да предоставяме безупречна услуга на нашите клиенти всеки ден и благодарим за тяхната помощ при решаването на проблема.”

Видео: Viral Life

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции