<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=67673" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ТИР влезе в н...

Нагъл шофьор изпреварва на пешеходна пътека в София на метри пред майка с количка (видео и снимки)

26 Юни 2020
0 4866

Нагъл шофьор изпреварва в насрещното на пешеходна пътека на метри пред възрастна жена и майка с количка. Видео от опасния инцидент е публикувано във Facebook групата “Забелязано в София”.

В коментарите под публикацията се посочва, че инцидентът е станал край спирка на автобус 120 на улица “Тодорини кукли” в столичния квартал “Сухата река”.

Кадърът е заснет от авто регистратор на друг автомобил, който наближава и чинно спира зад спряла кола на пешеходната пътека. В този момент синя “Опел Астра” излиза в насрещното, за да изпревари стоящите, и пресича минаването на възрастна жена и друга една с бебешка количка. Маневрата е особено опасна затова, защото жената с количката остава скрита зад спрелите коли към момента на изпреварването.

Скандално шофиране с 200 км/ч по “Цариградско шосе” е публикувано от мъж в униформа (видео)

Синият “Опел Астра”, популярен у нас като “полицейска Астра”, предизвика гнева в коментарите на хората и заради подозрението, че навярно е управляван от служител на МВР. Бърза проверка в регистрите на КАТ от зрител обаче, показва, че автомобилът с номер CA3353CC е със сключена гражданска отговорност и съответно е частна собственост.

Граждани вече са подали сигнал в 5-то РПУ-София. Нарушителят към този момент още не е известен.

Видео: Facebook/ Забелязано в София

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции