Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Нагъл шофьор парадира с различни пропуски, не желае да плаща за паркиране
Нагъл шофьор парадира с различни пропуски, не желае да плаща за паркиране
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
05-14-18
добавено
14518
прегледа

Скъпи приятели, ще ви покажем един нагъл шофьор, който паркира без да плаща и парадира с пропуски на различни институции. Нашият репортер Боби Ваклинов разговаря със служител на Центъра за градска мобилност. По думите на служителя въпросният измамник представя карта на МВР, карта за инвалид и още няколко подобни.

 

 

"Не знаем какъв е точно този човек. Той спира на Зелена зона, не плаща нищо, а когато му сложим скоба, започва да обяснява, че той е еди какъв си", разказва служителят.

 

Любителски кадри показват наглото поведение на нарушителя. Той твърди, че звъни на полицията, за да викнат патрулка. Чуваме разговора му. В него той споменава, че е от Комисията за борба с корупцията и настоява да дойде потрулка, за да му се махне скобата.

 

Наша проверка обаче установи, че в състава на сегашното Народно събрание няма човек с невогото име.

 

Скъпи приятели, ако някой от вас познае човека от репортажа, молим веднага да сигнализира в "Господари на ефира".