Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Нагъл шофьор парадира с различни пропуски, не желае да плаща за паркиране
Нагъл шофьор парадира с различни пропуски, не желае да плаща за паркиране
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
14.05.18
добавено
12431
прегледа

Скъпи приятели, ще ви покажем един нагъл шофьор, който паркира без да плаща и парадира с пропуски на различни институции. Нашият репортер Боби Ваклинов разговаря със служител на Центъра за градска мобилност. По думите на служителя въпросният измамник представя карта на МВР, карта за инвалид и още няколко подобни.

 

 

"Не знаем какъв е точно този човек. Той спира на Зелена зона, не плаща нищо, а когато му сложим скоба, започва да обяснява, че той е еди какъв си", разказва служителят.

 

Любителски кадри показват наглото поведение на нарушителя. Той твърди, че звъни на полицията, за да викнат патрулка. Чуваме разговора му. В него той споменава, че е от Комисията за борба с корупцията и настоява да дойде потрулка, за да му се махне скобата.

 

Наша проверка обаче установи, че в състава на сегашното Народно събрание няма човек с невогото име.

 

Скъпи приятели, ако някой от вас познае човека от репортажа, молим веднага да сигнализира в "Господари на ефира".