Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Над 24 000 нарушения за превишена скорост са установени само за седмица
Над 24 000 нарушения за превишена скорост са установени само за седмица
У нас Вземи EMBED
Loading the video...
02-14-20
добавено
756
прегледа

Над 24 000 нарушения за превишена скорост са установени от "Пътна полиция" в периода 31 януари – 7 февруари в рамките на Акция "Скорост" на територията на страната. Това съобщи на брифинг главен инспектор Николай Крушарски от Отдел „Пътна полиция“ към ГД „Национална полиция“, цитиран от „Фокус“.

 

 

ШОФЬОРКА С ДЕТЕ В КОЛАТА КАРА БЯСНО В НАСРЕЩНОТО НА МАГИСТРАЛА "ХЕМУС" (ВИДЕО)

 

 

"В населените места установените нарушения са 15 000, а в извъннаселените – 9. За това време на шофьорите, които са управлявали с превишена скорост след проверки на „Пътна полиция“, са отнети 709 книжки за неплатени глоби. „В продължението на същите проверки са връчени над 5 000 електронни фиша на водачи и пътници в автомобилите“, поясни главен инспектор Николай Крушарски. Скоростта остава и сред най-честите предпоставки за пътнотранспортни произшествия.

 

 

ЗАСЯКОХА ШОФЬОР ДА КАРА С 277 КМ/ЧАС НА МАГИСТРАЛА "СТРУМА"

 

 

Това е трета поредна акция от началото на годината с акцент превишена скорост. „Тези акции ще продължат напред във времето, ще бъдат чести и на територията на цялата страна, за да можем да упражним превантивно ефекта на контрол, който да наложи намаляването на ПТП и дисциплиниране на водачите“, допълни той. Най-високата скорост, която е засечена по време на акцията, е в Пловдивско в населено място и е била над 170 километра в час. По думите на главния инспектор най-често водачите карат с превишена скорост на големите булеварди в населените места. „Тъй като условията за превишаване на скоростта там са най-добри, затова и контролът е насочен натам“, обясни Крушарски.

 

 

Източник: Фокус

Видео: Novini.bg

Снимка: BulFoto