Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Над 700 000 са случаите на шофиране с превишена скорост за тази година
Над 700 000 са случаите на шофиране с превишена скорост за тази година
12-01-19
добавено
1151
прегледа

702 624 случая на шофиране с превишена скорост са регистрирани от началото на годината. 400 000 са случаите на опасно бързо каране в градовете. Близо 20% от тях са се случили в тъмните часове на денонощието. 

 

 

ЧАЛГА ПЕВЕЦ С 220 КМ/Ч НА МАГИСТРАЛАТА (ВИДЕО)

 

 

 

 

ЦИСТЕРНА СЕ ДВИЖИ ПО МАГИСТРАЛАТА СЪС 140 КМ/Ч (ВИДЕО)

 

 

Само за вчерашния ден са станали 17 тежки катастрофи. Един човек е загинал, а 27 са ранените.
 „От страна на „Пътна полиция” са извадени всички налични технически средства за контрол. Работим по републиканската пътна мрежа и по най-уязвимите участъци от тях. Моят съвет към водачите, с настъпване на зимния период – е да бъдат изключително отговорни с поведението си, което да доведе до безопасното движение, както на самите тях, така и на останалите”, посочи инспектор Петър Соколов от „Пътна полиция”, цитиран от "Фокус".

 

 

 

 

Несъобразената скорост на водачите и неправилното изпреварване са основните причини, поради които възникват пътно-транспортни произшествия, уточниха още от КАТ.

 

 

Източник: Фокус