Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Найс, А!? Българският чадър в световното кино
Найс, А!? Българският чадър в световното кино
Вземи EMBED
Loading the video...
05-09-16
добавено
18135
прегледа

Време е за рубриката, в която търсим българската следа в чуждите продукции. Този път тя е посветена на българския чадър.

 

Всички знаем историята за убийството на Георги Марков, но в сериала "Военни престъпления" я знаят по малко по-друг начин. Те говорят за руски дисидент, убит в Англия, на име Грегор Марков.

 

Гледаме и Уолтър Уайт от сериала "В обувките на Сатаната". За да оцелеят двамата с партньора му Джеси се налага веднага да отстранят най-големия си враг - Туко. Там също е намесена тази история. 

 

Изцяло от забавната страна на чадъра е френската комедия "Удар с чадър", заснет само две години след легендарното убийство на Георги Марков. Безработният актьор Грегоар си мисли, че го наемат за роля, но всъщност става наемен убиец... 

 

ТОП 5 НА НАЙ-ДОБРОТО ОТ NАЙS,A?! 

 

БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ОЧИТЕ НА ЧУЖДИТЕ ПРОДУКЦИИ 

 

КАК ЧУЖДИТЕ ВИДЕО ПРОДУКЦИИ ГЛЕДАТ НА НАШАТА УНИКАЛНА ДЪРЖАВА?