Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Найс, А?! Оставката на българския премиер и нашите рози във филм на Хичкок
Найс, А?! Оставката на българския премиер и нашите рози във филм на Хичкок
NaЙs, A ?! Вземи EMBED
Loading the video...
01-04-16
добавено
9591
прегледа

Време е отново да видим как ни възприемат чужденците и какво се знае за нас по света в рубриката ни Найс, а?!.

 

В сериала "Престъпления от класа" бившият мошеник Нийл Кафри се хвали с подвизите си. Той е бил в български затвор и казва, че е бил свидетел на това как монархията е паднала. Приключенията му го отвели до тракийските ни съкровища! Долу ръцете, Нийл!

 

Във филма "Протокол" от 84-та Голди Хоун е сервитьорка от Вашингтон, случайно замесила се в американската дипломация. Тя попада на кучета, които според нея са на български дипломат. Голди даже им казва: "Чиба!". Доказателство, че са български е, че щом усетиха разгонена кучка, направиха бесовица на пъпа на Вашингтон.

 

Във филма "Шерлок Холмс" от 2009 г. прославеният детектив се събужда от гласа на неочаквана гостенка. Тя говори нещо за българския министър-председател и за неговото подаване на оставка. Възможно ли е тази опасна изкусителка да е предизвикала февруарските събития от 2012?  

 

И за финал една ценна антикварна находка - сериал на великия Хичкок от 1958 година със заглавие "Алфред Хичкок представя". Героят в този епизод е най-обикновен човек, откраднал скъп парфюм, за да бъде различен.

 

"Чувал съм, че най-обширните розови масиви в света са разположени в долината на Марица. Девойките събират цветовете рано сутринта, докато още не е паднала росата", казва героят Харолд.

 

"За великия Хичкок България и българските рози са символ на мечтата за щастие и красота", казва Зуека.

 

"Ами тогава да беше се преселил в България - щеше да си намери много материал и за филмите на ужасите", отвръща Рачков.

 

Вижте още:

 

ТОП 5 НА НАЙ-ДОБРОТО ОТ NАЙS,A?! 

 

БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ОЧИТЕ НА ЧУЖДИТЕ ПРОДУКЦИИ 

 

КАК ЧУЖДИТЕ ВИДЕО ПРОДУКЦИИ ГЛЕДАТ НА НАШАТА УНИКАЛНА ДЪРЖАВА?