Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Най-доброто от репортажите на Влади Василев
Най-доброто от репортажите на Влади Василев
04-09-15
добавено
4596
прегледа

Другото чаровно лице на репортерския екип е Влади Василев . Преди работата си в „Господари на ефира” не е познат на широката аудитория, но проблемите в София знаят неговото име. Винаги се е стремял към справедливост и обичал да помага на хората, защитавайки правата им. Затова завършва право в СУ „Св. Климент Охридски” и е сигурен,  че това му помага да намира решение за всеки проблем.

 

 

Така и ще започнем, с нещото, което отива най-много на Влади, а именно Бялата лястовица. Блади връчва нашата нова награда на наистина заслужилите. Вижте ги!

 

 

 

Не си мислете, че Влади не може да преследва измами и небивалици. Той е готов да разнищи всеки проблем, който му се изпречи на пътя. Така направи съвсем наскоро с един много нагъл касиер в Тото пункт.  Нека си припомним.

 

 

Ние не можахме да решим нито кой е по-добър, нито кой е по-чаровен, затова ще  оставим това на вас. Ето ги лице до лице, гръб до гръб. Еднакви въпроси, различни мнения. Това са Боби и Влади в блиц интервю.