<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=86145" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Арестуваха 22-...

Най-младата тото-милионерка в Англия вече изхарчи печалбата си от 1,8 милиона паунда (снимки)

26 Март 2021
0 33587

Най-младата британка, спечелила от Националната лотария на Острова, похарчи цялото си състояние от 1.8 милиона паунда (2 100 000 евро), съобщава LadBible.

През 2003 година едва 16-годишната Кали Роджърс удря джакпота и от тогава до днес пръска щедри суми за жилища, дрехи, пътувания и подаръци за приятели. Ето част от разбора на харчовете ѝ през годините!

Младата лотарийна милионерка е похарчила над 640 000 евро за жилища за себе си и семейството ѝ. Още толкова горе-долу са отишли за дрехи, пътувания и татуировки. Над 220 000 евро е подарила на близки и приятели, като със също толкова е финансирала бившите си гаджета през 18-те години безгрижно харчене. (За удобство сумите умишлено са обърнати в евро – бел.ред.)

Тези факти от живота на Кали стават известни наскоро, след като властите в Северозападна Англия ѝ налагат 22-седмична забрана да шофира, заради положителен тест за наркотици при катастрофата ѝ с шофирания от нея автомобил, в който е пътувал и приятелят ѝ.

33-годишната майка на четири деца от графство Къмбрия и 31-годишният Джейсън Фийрън попаднали в полезрението на полицаите на селски път в близост до градчето Кросби през декември миналата година. При акцията на полицаите се наложило да използват лютив спрей, понеже двамата се опитали да избягат и Кали оказала съпротива.

Роджърс, която понастоящем е самотна майка, е поставена под домашно наблюдение с вечерен час за срок от 11 седмици. Същевременно е осъдена да плати глоба за съпротива при арест и обезщетение на полицая, който я е арестувал.

По времето, когато печели от лотарията 16-годишната Кали работи като касиерка в магазин срещу 4,2 евро на час в родното градче Уъркингтън. Сега тя признава, че всички пари са похарчени.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции