Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Най-популярното табло в София гласи: "Пиян промени маршрута на трамваи 20 и 22"
Най-популярното табло в София гласи: "Пиян промени маршрута на трамваи 20 и 22"
Вземи EMBED
Loading the video...
02-08-19
добавено
11119
прегледа

Не само ремонтите в столицата са куриозни, но и градския транспорт. Днес пътниците на спирка пл. Пирдоп в София бяха изненадани да прочетат на електронното табло: "Пиян промени маршрута на трамваи 20 и 22".

 

 

 

В този случай изненадващото беше, че се съобщава за конкретната причина, довела до промяна на движението на мотрисите. Иначе практиката е подробности да не се съобщават, а просто да се изпише, че маршрутът е временно променен.

 

 

 

Видео от електронното табло беше разпространено във Фейсбук групата "Забелязано в София". И за отрицателно време то набра толкова голяма слава, че бързо получи неофициална титла от шегобийците - "Най-популярното табло в столицата".

 

 

По-късно от Центъра за градска мобилност потвърдиха пред Dir.bg, че е имало такъв инцидент. Става дума за пиян пътник в трамвай, но маршрутът на мотрисите не е бил променян. Само е имало 10-минутно забавяне на движението.

 

 

Инцидентът е станал на спирката на Женския пазар в 14.12 часа, когато пияният пътник започнал да буйства.

 

 

Източник: dir.bg