Най-смешното куче на света си намери дом

January 21, 2020
16 1258
Коментари: 0

Джубилий е необичайно хъски. Не притежава гордата осанка на тази порода кучета. Вместо това е доста смешна и странна на вид. Кривогледа е и непрекъснато изглежда изненадана. Джубилий може да мине за най-смешното куче на света, но съдбата й със сигурност не е весела, пише Гардиън

 

""

 

Четиригодишното куче е родено в развъдник в САЩ. Собственикът му обаче я изоставя, защото никой не иска да я купи. Затова животното се озовава в приют в Ню Джърси. Там обаче също не се появява кандидат за осиновяване. След година и половина престой от екипа на приюта решават да споделят тъжната й история в социалните мрежи с надеждата да й намерят дом.

 

"Аз съм Джубилий и съм на четири години. Иска ми се да бяха красива, за да ме хареса някой. Харесвам кучета, но не и котки. Обичам хората, но съм срамежлива, защото те предимно ми се смеят", пише в поста.

 

""

 

За кратко време повече от 150 души кандидатстват като осиновители. Така смешното хъски накрая намира своето семейство. В него вече живеят и две други кучета, едно от които – осиновено от същия приют. 

 

Източник: Гардиън

 

Коментари

Реакции

LIVE | Вторник | 18:00 ч.: Бойко Борисов и ген. Мутафчийски ще отговарят на вашите въпроси във FB страницата ни!