<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=83047" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Фирма за упра...

Най-стиснатата жена в света ползва само една крушка в дома си и готви храна в миялната (видео)

03 Февруари 2021
0 7045

Най-стиснатата жена в света е извела спестяването на разходи за домакинството до екстремни нива. Единствената налична електрическа крушка в дома ѝ се поставя от стая в стая, миялната машина се ползва по предназначение и едновременно като готварска печка, а мъха от пералнята Стефани събира и приспособява в тампони за почистване на грим и лак за нокти, пише LadBible.

Най-стиснатата жена в света ползва само една  крушка в дома си и готви храна в миялната (видео)

Приятелят на Стефани Патрик Робинсън е озадачен от начина на живот на половинката си и споделя:

“Тя има добра работа като асистент в лекарски кабинет. Вече има много спестени пари и въпреки това не желае да похарчи и цент в повече за покупката на каквото и да е. Доста е шантаво, но аз си я обичам.”

Най-стиснатата жена в света ползва само една  крушка в дома си и готви храна в миялната (видео)

На Патрик му се налага да ограничава времето си за душ до две минути. Така, за да е сигурна, че мярката ѝ ще се изпълни, Стефани е инсталирала аудиоуредба, чрез която може да натири любимия си от банята, щом времето му изтече, дори ако тя самата е заета с готвене или друга дейност в къщата.

“Аз съм едър човек, както забелязвате, и не успявам хем да се натрия цялостно, хем да изплакна сапуна от тялото си за това кратко време”, признава Патрик и допълва: “Не съм свикнал на такива душове, но Стефани е непоколебима в спестяването дори на разходите за вода.”

Най-стиснатата милионерка в света яде от консервите на котката си и не купува нови неща (видео)

Най-стиснатата жена в света ползва само една  крушка в дома си и готви храна в миялната (видео)

Скъперницата Стефани дори бели бананите от кората и отделя гроздовите зърна от чепките им щом отиде на пазар в супермаркета. Но най-много от всичко правят впечатление готварските ѝ умения. Тя успява да приготви храната ведно с измиването на част от съдовете в миялната машина. За целта тя старателно обвива тавите с риба, лазаня и дори хотдог с метално фолио, за да предпази гозбите си от сапунената пяна, само и само за да не включва печката.

Друг въпрос е колко ще издържи на маниакалната ѝ спестовност нейният влюбен (засега) приятел.

Източник: LadBible

Видео: YouTube/TLC

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции