<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56234" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Nike почeте Коб...

Най-странното риалити шоу: Хора под карантина в Сибир споделят живота си в Instagram (видео)

07 Февруари 2020
0 906

В гора в Сибир повече от 140 руснаци и други граждани, евакуирани от Ухан, са затворени в санаториум, патрулиран от членове на Националната гвардия на Русия, които са инструктирани да не позволяват никой да не  влиза или излиза, пише Guardian.

 

Вътре много от тях прекарват времето си ​​в Instagram, за да разказват за живота си под карантина, като това буквално се превърна в цяло ново риалити шоу. Хората пускат снимки на вечерята и упражненията си или дори провеждат сесии с въпроси и отговори от стаите, в които ще бъдат затворени през следващите две седмици.

 

 

Най-странното риалити шоу: Хора под карантина в Сибир споделят живота си в Instagram (видео)

 

 

Това, което в миналото би било самотно занимание и само една двуседмична борба със страха и скуката, изведнъж се превърна в хитово “предаване”.

 

„Създавам стил със затворническа пижама (в карантинната зона)“, пише една млада жена, позирайки на леглото си в зелено-белите шарени одежди, които са дадени на евакуираните.

Павел Личман, модел, който беше евакуиран от Ухан, публикува видео, в което се опитва да спортува на фона на условията в Сибир. “Здравето ми е наред, благодарение на тренировката ми”, пошегува се той.

 

“Ние сме в къща за гости на около 30 км от Тюмен, град в Западен Сибир”, заяви Личман пред Guardian. „Карантината е доста практична и лесна. Единственото трудно е, че не ни е позволено да влизаме в контакт с хората, които са в съседните стаи. Не излизаме от стаите си. Носят ни храна. Лекарите влизат да ни тестват: проверяват ни температурите, проверяват ни гърлото и измерват количеството кислород в кръвта ни.”

 

Ако евакуираните напуснат стаите си, предупредиха лекарите, двуседмичното отброяване започва отново.

 

КОРОНАВИРУС ИЛИ ГРИП. КАК ДА ГИ РАЗЛИЧАВАМЕ?

 

В постовете си някои хора благодариха на руското правителство за евакуацията, докато други попитаха защо са били транспортирани до средата на Сибир, настанени в групи от по двама или трима, и лишени от всички свои лични вещи.

Онлайн публикациите са предоставили и контрапункт на официалната руска информация за карантината. Въпреки че правителствените служители заявиха в четвъртък, че никой в ​​заведението в Тюмен не е показал признаци на заболяване, една жена написа, че един от евакуираните е бил отведен от лекарите през нощта, след като вдигнал лека температура.

 

 

Източник: Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции