<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=106606" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Сол Бей напус...

“Най-страшният мъж на планетата” ще се бие с “Иранския Хълк” догодина

06 Ноември 2021
0 2799

Дългогодишното чакане за едно от най-големите спортни събития по света приключи. Планината от мускули Мартин Форд, имащ реноменто на най-страшния мъж на планетата, ще се изправи в боксов мач срещу Иранския Хълк, чието име е Саджад Гариби. Те ще се бият на 2 април 2022 година в “О2 Арена” в Лондон.

Обвиниха покойния холивудски актьор Кърк Дъглас в изнасилване

Двамата нямат опит в бойните спортове, но отдавна водят истинска война в социалните медии. Най-големият интерес към двубоя идва от размерите на телата на Форд и Гариби.

Мартин Форд е висок малко над 2 метра и тежи 150 килограма. Противникът е 180 килограма и е 188 см висок.

Иранския Хълк

Форд има безспорното предимство във височината и дължината на ръцете, така че Гариби ще трябва да се надява на бой в близка дистанция, за да успее да спечели.

Мартин Форд

“Това за мен е много лично… казани са неща, които не могат да се върнат назад. Не мога да ви обещая, че ще е най-техничният двубой в света, но ви обещавам, че ще направя абсолютно всичко, за да превърна това в събитие, което никога няма да забравите”, пише Форд в социалните мрежи.

Източник: ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции