Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Наказана без телефон тийнейджърка продължи да публикува в Туитър през "умен" хладилник
Наказана без телефон тийнейджърка продължи да публикува в Туитър през "умен" хладилник
По света
08-14-19
добавено
1524
прегледа

Една находчива тийнейджърка много ясно демонстрира възхода на умните устройства в домовете ни. Тя успя да публикува в Туитър чрез смарт-хладилника им вкъщи, след като майка ѝ конфискувала нейния телефон, пише Гардиън.

 

15-годишната почитателка на Ариана Гранде, известна само като "Дороти", получи забрана да използва телефона си, но успя да намери редица иновативни начини да достигне до хилядите си последователи - ръчно устройство Nintendo, игрална конзола Wii U и, накрая, хладилника LG Smart на семейството ѝ.


Дороти, която отказа да сподели фамилното си име, казва, че майка ѝ я е наказала преди две седмици, след като се е разсеяла твърде много, докато готви, и причинила пожар.

 

„Тя взе цялата ми техника, така че да обръщам повече внимание на света около мен“, споделя тийнейджърката пред Гардиън чрез айпада на братовчед си, тъй като забраната все още е в сила. „Чувствах се зле! Притеснявах се, защото ми беше скучно през цялото лято."

 

LG не отговори на искането за коментар на вестника, но уебсайтът на фирмата потвърждава, че хладилникът има възможности за работа със социални медии.

 

 

Източник: Гардиън