Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Намалиха присъдата на акушерката Емилия Ковачева, опитала се да убие новородено
Намалиха присъдата на акушерката Емилия Ковачева, опитала се да убие новородено
Вземи EMBED
Loading the video...
11-18-19
добавено
10186
прегледа

Намалиха с 2 години (от 18 на 16) присъдата на акушерката Емилия Ковачева, която беше обвинена в опит за убийството на новородено през 2015 година, съобщава Nova

 

 

Присъдата е на Софийския апелативен съд. Акушерката трябва да плати и 400 000 лева обезщетение на родителите на битото дете.

 

 

АКУШЕРКАТА ЕМИЛИЯ КОВАЧЕВА: НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ВИНОВНА!

 

 

 

 

През декември 2015 година в отделението "Неонатология" на УМБАЛ "Софиямед" ООД, в стая за интензивно лечение и специални грижи за новородени, акушерката направила опит умишлено да умъртви малолетната Никол, родена на 14 април. Видеозапис от охранителна камера показа как Ковачева бие новороденото, като версията е, че детето я подлудявало с плача си. Потресаващите кадри можете да си припомните във видеото горе. Записът не е подходящ за хора със слаби нерви! 

 

ПРЕБИТОТО ОТ АКУШЕРКАТА КОВАЧЕВА ДЕТЕ ОТКЛЮЧИЛО ЕПИЛЕПСИЯ

 

 

 

 

Ковачева е призната за виновна, че в нощта на 18 април 2015 г. е удряла бебето Никол поне 39 пъти. Освен това тя го притискала с ръце, душала го и го обръщала с главата надолу. Животът на Никол беше спасен. През юни родителите на детето обявиха пред съда, че то получава гърчове и пие хапчета, които увреждали черния дроб и бъбреците му.

 

 

 

 

През юни тази година майката на Никол - Станислава подчерта, че присъдата на Ковачева няма значение, защото тя не може да върне времето назад и да предотврати побоя над 4-дневното им тогава бебе.  Емилия Ковачева е под домашен арест.

 

 

Източник: Nova