<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42473" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нинова и Стан...

Намалиха присъдата на акушерката Емилия Ковачева, опитала се да убие новородено

18 Ноември 2019
0 10663

Намалиха с 2 години (от 18 на 16) присъдата на акушерката Емилия Ковачева, която беше обвинена в опит за убийството на новородено през 2015 година, съобщава Nova

 

 

Присъдата е на Софийския апелативен съд. Акушерката трябва да плати и 400 000 лева обезщетение на родителите на битото дете.

 

 

АКУШЕРКАТА ЕМИЛИЯ КОВАЧЕВА: НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ВИНОВНА!

 

 

""

 

 

През декември 2015 година в отделението "Неонатология" на УМБАЛ "Софиямед" ООД, в стая за интензивно лечение и специални грижи за новородени, акушерката направила опит умишлено да умъртви малолетната Никол, родена на 14 април. Видеозапис от охранителна камера показа как Ковачева бие новороденото, като версията е, че детето я подлудявало с плача си. Потресаващите кадри можете да си припомните във видеото горе. Записът не е подходящ за хора със слаби нерви! 

 

ПРЕБИТОТО ОТ АКУШЕРКАТА КОВАЧЕВА ДЕТЕ ОТКЛЮЧИЛО ЕПИЛЕПСИЯ

 

 

""

 

 

Ковачева е призната за виновна, че в нощта на 18 април 2015 г. е удряла бебето Никол поне 39 пъти. Освен това тя го притискала с ръце, душала го и го обръщала с главата надолу. Животът на Никол беше спасен. През юни родителите на детето обявиха пред съда, че то получава гърчове и пие хапчета, които увреждали черния дроб и бъбреците му.

 

 

""

 

 

През юни тази година майката на Никол – Станислава подчерта, че присъдата на Ковачева няма значение, защото тя не може да върне времето назад и да предотврати побоя над 4-дневното им тогава бебе.  Емилия Ковачева е под домашен арест.

 

 

Източник: Nova

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции