<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=98411" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте как лот...

Намериха мъртва тотомилионерка, печалбата от £27 млн. “съсипала живота ѝ” (снимки)

03 Септември 2021
0 114229

Тотомилионерка от Великобритания, ударила джакпот от 27 милиона паунда (31 450 000 евро) бе намерена мъртва само осем години след съдбоностната печалба, пише Belfast Live.

Въпреки крупната сума, спечелена от лотарията Euromillions, през годините, 56-годишната Маргарет Лофри казвала, че парите са „унищожили“ животта ѝ.

Печалбата ѝ е чиста случайност. Купува си билетчето за лотарията на връщане от работа. Преди да спечели огромната сума, “Маги милионерката”, както била известна в градчето си, живеела с 58 паунда (68 евро) на седмица.

След като се сдобива с парите, жената създава цяла имотна империя, като си купува бунгало, бивша мелница, превърната в център за отдих, и раздава половината си пари за добри каузи.

Четири месеца след печалбата си “Маги милионерката” описва живота си с думите: „Ако има ад, аз съм в него. Беше толкова лошо, парите носят нещастие. Преди печалбата бях щастлив човек, а всичко, което тя направи, бе да унищожи живота ми”.

В едно от последните си интервюта тя казва, че са ѝ останали само пет милиона паунда и допълва: “Не можете да вземете пари със себе си в отвъдното, ковчег с джобове все още не е измислен”.

Полицията смята смъртта ѝ за естествен и логичен край на дългогодишните ѝ проблеми. Жената не е имала свое семейство, не е била омъжена, не е имала и деца.

Хората в Ballycolman Lane в Страбан са шокирани от смъртта на жената, “направила толкова много за тях и градчето им”.

Най-младата тото-милионерка в Англия вече изхарчи печалбата си от 1,8 милиона паунда (снимки)

Тя често казвала, че се чувства ужасно самотна с парите и те не могат да я направят щастлива.

В едно от последните си интервюта Лофри признава: “Парите не ми донесоха нищо друго освен скръб. Това унищожи живота ми”.

Паника в църква, след като по време на опело прогърмяха изстрели (видео и снимки)

Страбан е градче, разположено в западната част на графство Тайроун почти на границта с Република Ирландия. Двете територии са разделени от коритото на река Фойл, а мостът Лифорд свързва градовете Лифорд и Страбан от двете страни на границата. 

Източник: Belfast Live

Снимки: NW News pix

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции