Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Намериха мъртъв изчезналия във Великобритания българин
Намериха мъртъв изчезналия във Великобритания българин
05-24-19
добавено
17590
прегледа

Тялото на мъж, намерено във водите на река Грейс по-рано този месец бешр идентифицирано като българина Валентин Качанов, съобщи полицията в Есекс.

 

 

 

 

27-годишният мъж изчезна от дома си в Уест Търок на 8-ми февруари. Последно е бил забелязан в местен търговски център. За съжаление той беше намерен мъртъв в река, близо до Уудхам Роуд на 7-ми май.

 

Извършена е идентификация на тялото и семейството му е било информирано, казаха от английската полиция.

 

Резултатите от аутопсията не доведоха до категорично становище, че някой друг е въвлечен в смъртта на българина. Продължава разследването, за да се установят причините, поради които Валентин Качанов е попаднал във водата. 

 

22 годишен мъж от Грейс, който беше арестувам по подозрения в убийство, беше пуснат на свобода, докато трае разследването.

 

Починалият млад мъж е от гоцеделчевското село Долен. Преди 4 години заминал за Великобритания, за да работи и живее там.

 

  

 

Източник: www.essex.police.uk