<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41482" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Учители пият ...

Намериха три кила кокаин, скрити в инвалидния стол на 81-годишна жена (видео)

15 Октомври 2019
0 1388

Когато видите възрастен човек в инвалидна количка по улицата, едва ли бихте си помислили, че всъщност извършва престъпление. В Колумбия обаче хванаха три колиграма кокаин, скрити в в инвалидната количка на 81-годишна жена, съобщава LADbible

 

 

Полицията твърди, че в металната тръба на инвалидната количка на Ирен Меса де Маруланда имало скрити наркотици, които жената се опитала да пренесе нелегално с полет до Индия. Възрастната дама отрича да е знаела за наркотиците в инвалидната количка и да има нещо общо с кокаина.

 

КОЛА ИЗБУХНА НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ И РАЗПИЛЯ ОБЛАК КОКАИН ВЪВ ВЪЗДУХА (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

""

 

 

Ирен Меса де Маруланда обаче е задържана в ареста на международното летище близо до Меделин, Колумбия. Отделът за борба с наркотиците към колумбийската полиция публикува и видео, на което се вижда как 81-годишната жена седи, докато офицер вади белия прах от инвалидната количка.

 

 

""

 

 

ЛОНДОНЧАНИ УПОТРЕБЯВАТ ПОВЕЧЕ КОКАИН, ОТКОЛКОТО В БАРСЕЛОНА, АМСТЕРДАМ И БЕРЛИН ВЗЕТИ ЗАЕДНО

 

Униформените спрели жената по време на рутинна полицейска проверка на летището и станали подозрителни, когато забелязали, че инвалидният стол е наскоро боядисан с боя.

 

 

""

 

 

Все още се разследва дали възрастната жена е знаела за трафика на наркотици или някой се е възползвал от нейното положение и инвалидния стол.

 

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции