<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90234" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пловдивчани ...

Нападнатият продавач на чорапи в Пловдив проговори след инцидента (видео)

29 Май 2021
1 14838

Нападнатият от ресторантьор в центъра на Пловдив продавач на чорапи проговори след инцидента, предаде NOVA.

Митко с чорапите, както е по известен сред хората, от години продава стоката си по улиците на “Капана”. По думите на младия мъж собственикът на заведението Yellow dot му е препречил пътя.

„Когато дойдох на място да продавам, той ме посрещна и започна да ми създава проблеми. Започна да ми крещи и да изхвърля чорапите. Един човек ми помогна, за да не продължи да ме бие. Аз се дръпнах, а той продължи да ми се нахвърля”, обясни Митко.

Собственик на заведение в Пловдив бие глава на продавач на чорапи и му разритва стоката (видео)

Той допълни, че друг път не е ставал обект на агресия за над 20 години търговия.

Хора обясняват, че това не е първият случай, в който собственикът на заведението проявява агресия. Миналата седмица е нападнал служител от „Чистотата”. През цялото време на пандемията, коментират собственици, заведението му е работило. 

Снимка: Facebooc/Rayna Zaykova

Над 100 пловдивчани се събраха пред заведението на адвоката Ивайло Пенов в пловдивския квартал “Капана” и го засипаха с мръсни чорапи.

Пловдивчани засипаха с мръсни чорапи заведението на бияча на Митко в “Капана” (снимки)

Ивайло Пенов е бивш варненски адвокат, наскоро дошъл в квартала. В последните месеци по време на пандемията и поредицата локдауни съседи твърдят, че многократно са го забелязвали демонстративно да изкарва маси и да не спазва наредбите. Мъжът има и осъдителна присъда от 1 г. лишаване от свобода с 3-годишен изпитателен срок от 2016 г. за обсебване на 14 000 лева на свой клиент през 2011 г. 

Видеоклипът предизвика невиждан гняв сред хилядите пловдивчани в социалните мрежи. Митко се грижи за семейството и за майка си и е любимец на целия град, както и на много туристи, които също го познават и са го запомнили. Той е известен като един от най-добродушните и неконфликтни хора, които може да срещнете из града.

Снимка: Facebook/People Of Plovdiv

Днес от 16 ч. отново е планиран протест пред заведението. 

Източник и видео: NOVA

Снимка на корицата: Facebooc/Rayna Zaykova

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции