Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Направиха скрита камера на Дейвид Бекъм, вижте реакцията му
Направиха скрита камера на Дейвид Бекъм, вижте реакцията му
Вземи EMBED
Loading the video...
03-14-19
добавено
6832
прегледа

Голяма чест за Дейвид Бекъм - негова статуя вече ще посреща гостите пред стадиона на бившия му отбор Лос Анджелис Галакси. Тя показва футболиста в момент на едно от марковите му центрирания.

 

Самият англичанин присъства на откриването и бе видимо доволен от резултата. А самата статуя се очакваше с огромно нетърпение от феновете, които през последните години видяха някои наистина несполучливи статуи на спортни звезди. При Бекъм обаче всичко бе изпипано до последния детайл.

 

 

 

 

Няколко дни по-рано футболистът изпита истински кошмар, виждайки за първи път своята статуя. В случая обаче ставаше дума за гениално направена скрита камера в основата, на която бе добрият приятел на Бекъм и водещ на популярно вечерно шоу Джеймс Кордън.

 

Той и екипът му се възползваха от факта, че футболистът не бе виждал финалната версия на статуята. Кордън въвлече в пъкления си план и хората от клуба, за да изглежда всичко максимално достоверно. Именно те уж организираха специално събитие няколко дни преди официалното откриване, на което самият Бекъм да има шанса за първи път да види своята статуя.

 

 

 

 

Наети са дори актьори, които да се преструват на фенове, но всъщност целят само да подразнят футболиста. Така един от тях го поздравява за отличната му кариера в Манчестър Сити и го нарича Дейв.

 

А тя беше, меко казано, ужасна - издължено лице, огромни задни части и непропорционално дълги ръце бяха само част от проблемите в "статуята".

 

Бекъм реагира хладнокръвно, запазва доброто си възпитание, но все пак е категоричен, че тази статуя няма как да бъде представена пред феновете. Той ясно дава да се разбере, че "това нещо" е засрамващо и няма как да се покаже пред хората. "Ще дойдат родителите ми, жена ми, децата ми, не може да гледат това", загрижен е Бекъм. В този момент един от хората на Кордън умишлено бута статуята и тя се чупи.
 
И всъщност всичко се оказа само шега! Вижте видеото!

 

 

Източник: Dariknews.bg