Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Наркомани отглеждат 7-годишно дете сред купчини боклуци, развалена храна и спринцовки (снимки)
Наркомани отглеждат 7-годишно дете сред купчини боклуци, развалена храна и спринцовки (снимки)
По света
01-14-20
добавено
18946
прегледа

Социалните служби в град Лестър, Англия намериха 7-годишно момче, отглеждано в адска мръсотия и мизерия. Заобиколено от тонове боклук и развалена, гниеща храна, детето живеело заедно със своите родители наркомани, пише Daily Mail.

 

 

СПАСИХА ДВЕ СЕСТРИЧКИ НА 1 И 5 ГОДИНКИ, ПРИНУДЕНИ ДА ЯДАТ СТИРОПОР И ТАПЕТИ ОТ ГЛАД

 

 

 

 

Властите посетили имота, заради ужасната миризма, която се носела от къщата. Те намерили момченцето само по бельо и чорапи. Детето признало пред социалните служби, че днес е яло само бисквити и че в къщата нямало никаква друга храна. То споделило, че често яде само малко хляб и кетчуп. Момченцето нямало никакви играчки и не ходелo на училище.

 

 

  

 

 

Прокурорът по делото Александър Волфсън, заяви пред съда, че условията в къщата са били потресаващи. "Навсякъде имаше гниеща храна и купчини боклук.  Спалните, дневната и банята бяха толкова мръсни. В кухнята имаше мръсни съдове и развалена храна. В стаите властите намерили игли за инжектиране на хероин, цигарени фасове. Навсякъде имало мухи и хлебарки.

 

 

 

 

„Детето изглежда никога не е сменяло дрехите си и дори не знаеше какво е пижама", каза още обвинителят. 7-годишното момченце е настанено временно при приемни родители. Първоначално той не искал да си мие зъбите и косата, трудно разбирал разликата между деня и нощта, но бил винаги гладен. Детето е преминало медицински прегледи и посещава психолог.

 

 

И двамата родители са се признали за виновни за проявената престъпна безотговорност към собственото си дете.

 

 

Източник: Daily Mail