<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=67259" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Майка роди дв...

Наркомани продали новороденото си бебе за $8700, за да си купят амфетамини (видео и снимки)

23 Юни 2020
0 6833

Зависими от наркотиците мъж и жена бяха осъдени в Китай, след като изтъргували новороденото си за $8700, за да си купят амфетамини, пише DailyMail.

Родителите на бебето се втурнали да го продават през октомври, след като обсъдили сделката с други мъж и жена с репродукивни проблеми в популярна чат платформа.

Наркомани  продали новороденото си бебе за $8700, за да си купят амфетамини (видео и снимки)

Полицията регулярно проследявала двойката заради проблемите им с наркотиците и в крайна сметка ги заловили в хотелската им стая на следващия ден с веществените доказателства – шишенцата с метаамфетамин и голяма сума пари. А синът им бил освободен от полицията и даден за отглеждане при баба си и дядо си. Видеозаписът показва момента на ареста от полицаите.

Според данните на следствието, младата двойка Уан и Джонг от югозападния град Нейджан са дългогодишно зависими и по време на сделката се намирали в големи дългове. Така и стигнали до решението да продадат бебето си.

Наркомани  продали новороденото си бебе за $8700, за да си купят амфетамини (видео и снимки)

През февруари съпругата Джонг се свързала с жена на име Лан в популярната китайска платформа QQ. Лан и съпругът ѝ Чен отчаяно искали да си имат бебе и предложили на родилката сумата от 60 000 юана (8700 долара) в замяна на детето ѝ, когато то се роди.

На 11 октомври Джонг родила здраво момченце и само няколко часа по-късно Уан вече напускал болницата с новороденото на ръце, без да съзнава нито той, нито родилката, че са под полицейско наблюдение.

От полицията проследили младия мъж до срещата му със семейството на Лан и Чен за приключване на сделката.

На следващия ден властите принудили Лан и Чен да си признаят за уговорката с продавачите, а новороденото момченце било открито в дома им.

Наркомани  продали новороденото си бебе за $8700, за да си купят амфетамини (видео и снимки)

Двамата наркомани били заловени в хотелска стая в момент, в който метаамфетаминови шишенца и множество банкноти били разпилени върху леглото. Те признали, че са купили няколко дози метаамфетамин и два нови мобилни телефона.

Наркомани  продали новороденото си бебе за $8700, за да си купят амфетамини (видео и снимки)

Двамата са признати за виновни по обвинение в трафик на дете на 29 май тази година от съда в Нейджан. Уан получил присъда от 5 години затвор, а съпругата му Джанг – 6 години.

Наркомани отглеждат 7-годишно дете сред купчини боклуци, развалена храна и спринцовки (снимки)

Според властите младата жена ще пребивава в затвора общо 13 години, заради неизтърпяни предишни наказания.

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции