Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Наркомани се боцкат пред камера, полицията ги пропуска? (ВИДЕО)
Наркомани се боцкат пред камера, полицията ги пропуска? (ВИДЕО)
Вземи EMBED
Loading the video...
28.11.15
добавено
164746
прегледа

Ето едно видео от Варна, на което се вижда как млада жена се боцка със спринцовка. Автомобилът е спрян точно пред охранителна камера, която улавя не само този момент, но и още нещо любопитно. На мястото минава патрулка, прекалено заета да проверя дали това все пак не са крадци при затворените складове.

 

Ето и какво точно пише човекът, качил видеото в социалната мрежа Фейсбук:

 

"И пак видео от камери. Пресни, пресни, наскоро монтирани и вече заснета издънка. Това че са наркомани и се инжектират, ясно. Ама са и тъпи и не виждат камерите. Все още имам достъп до това наблюдение за да следя работата му няколко дена, та ги видях тия как се друсат. И толкова са зле, че не забелязват, че ги снимат. [...] В началото ги взех за крадци. А в 40-та минута минава и полицейска кола, които дори и не забелязаха колата пред склада, камо ли поне да се поинтересуват що са спрели там."

 

Вижте още:

 

КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ НАРКОМАНИ 

 

АМФЕТАМИНЕН ПЕТОБОЙ НА МОРЕТО