<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38102" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж открадна ...

Националният треньор Красимир Балъков: Много лош край за нас! (видео)

11 Юни 2019
0 466

Треньорът на националите Красимир Балъков сподели първите си впечатления след поражението на тима с 2:3 от Косово в сблъсъка от група "А" на европейските квалификации.

 

 

БОБИ МИХАЙЛОВ СЕ ИЗНИЗВА ТАЙНО ОТ СТАДИОНА СЛЕД ПОЗОРА С КОСОВО (ВИДЕО)

 

"Много лош край за нас, но трябва да признаем, че Косово стоеше в края на мача физическо изключително по-добре от нас. Тази тема отдавна се коментира, но ние, селекционерите на България, нищо не можем да направим. Една от причините е физиката, от друга – отборът на Косово има класни играчи. Нужно е да го признаем, тъй като добре владеят топката и трудно се отнема. Ние се сборихме и не мога да бъда недоволен", каза той, цитиран от  Sportal.bg.

 

И продължи:

 

"На всички ни се искаше да вкараме и трети гол, тъй като победата беше задължителна, но в края на мача се видя кой седи по-добре физически. Имахме нашите възможности напред, но концентрацията пада, когато не си добре физически".

 

"Защитата е целият отбор. Ние от 15 години не сме се класирали на голямо първенство. Не се притеснявам, но не обичаме да губим. Трябва да работим, да търсим начина да излезем от тази ситуация. Във физическо естество страдаме от клубните отбори у нас. Нашите футболисти не играят в топ-тимове. Те имат 2-3 футболисти, които могат да изиграят още един мач, а при нас това го нямаше. Те си ни биха заслужено", каза още треньорът на "лъвовете".

 

 

Източник: Sportal.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции