Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Начална учителка е уволнена заради участие в състезание по туъркинг (ВИДЕО)
Начална учителка е уволнена заради участие в състезание по туъркинг (ВИДЕО)
По света
04-22-16
добавено
30114
прегледа

Очевидно модата на туркинга още не е отминала и все още има хора, които обичат да се забавляват по този начин. Начална учителка от Испания обаче не е предполагала, че подобно забавление ще ѝ коства работата.

 

ТУЪРКИНГ ВЪВ ВИП БРАДЪР

 

След участието си в състезание по туъркинг, на което младата жена взима първо място, тя е принудена да напусне работа. Видеото бързо е разспространено в социалните мрежи, а поведението ѝ е характеризирано като неприемливо за обществената ѝ длъжност.  Въпреки че случката е била в извънработно време, тя уронвала престижа на училището и затова дамата е трябвало да бъде освободена.

 

Това е поредният пример как социалните мрежи оказват огромно влияние върху целия ни живот, затова внимавайте каква информация публикувате и разпространявате, скъпи приятели!