Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Нашият репортер Влади Василев се натъкна на некачествен нов път в Бояна
Нашият репортер Влади Василев се натъкна на некачествен нов път в Бояна
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
06-10-15
добавено
8849
прегледа

Репортерът на Господари на ефира Влади Василев се разходи по ремонтираните с европари широки тротоари и гладък път в столичния квартал Бояна. Оказва се, че там има един участък от 700 метра, който не е довършен и в него няма нищо европейско. 

 

Новият път в Бояна е истинско чудо на съвременната пътна инфраструктура. Стълбове са сложени на тротоара, за да не минават от там майки с бебешки колички. Същият тротоар по преценка на строителя е обозначен с боя, вместо да има осева линия на пътя, както е редно. Асфалтирани са дървета, няма обозначена пешеходна пътека и още куп нередности. Според местни парите по проекта не са стигнали, защото не е направена качествена сметка, но хората предполагат с горчива усмивка, че може би от Пътното са се разбрали така със сервизите за автомобили... 

 

ЗА ЗИМАТА И ДУПКИТЕ С ОБИЧ ОТ ГОСПОДАРИТЕ!